HTML

Szétbasz az ideg!

Friss topikok

  • cornholio002: Mér' kell a szaloncukros meg karácsonyfadíszes dobozt az udvaron tárolni? He? (2012.10.15. 15:32) Szétbaszom az anyátokat!
  • cine/ma: megvanmár? (2012.10.01. 10:42) Faszé' nyúl hozzá...
  • B-road: @P-Road: Lelepleződsz te piros C3-os homokszekszuál-bureráns. Aláírást hamisítsz mamár? De hogy ... (2012.09.26. 22:55) Szétbasz az ideg!
  • B-road: @veracity: Provokálsz-e, tudatlan bárány? Meglásd megbocsájtást nyer minden bűnöd. De addig is ... (2012.09.26. 22:48) Kik szavaznak az index-en?

Címkék

Szétbaszom az anyátokat!

2012.10.15. 10:39 B-road

3 komment

Faszé' nyúl hozzá...

2012.09.26. 09:09 B-road

... az asztalomhoz? Minek kell neki megpróbálnia rendet tenni? Szívja ki a port a szőnyegből, aszt jóvan, de a szemüvegemhez ne nyúljon.

Emlekszem amikor régen még CRT monitorok voltak, állandóan letörölte vizzesronggyal a képernyőt. Amit minden reggel le kellett súrolni, hogy a kurva vizcseppek ne legyenek rászáradva. Próbáltam kiirni, hogy a monitort ne... de nem használt. Akkor próbáltam, hogy ráragasztottam egy kurvanagy papírt, hogy a MONITORT NE MOSD LE!, de másnap ugyanúgy le volt vakarva, a papír meg ott volt mellette.

Hát ezér' basz szét, ezé'!

8 komment

Ennnyi!

2012.09.26. 09:04 B-road

Na itt van, kiderült végre, hogy nincsen itt semmiféle elszámoltatni való, patyolat mind. Csak a gestapó vallatószobájaban megingott tisztalelkületű tanuk, kínvallatás hatására kikényszerített vallomására tudnak hamisan vádolni:

http://index.hu/belfold/budapest/2012/09/25/antal_attila_is_rendorsegi_nyomasra_panaszkodott/ 

de most kiderült minden! Remélem hagyják végre ezeket a szent embereket visszatérni szeretteik körébe, hogy újra azzal foglalkozzanak amihez igazán értenek, az igaz emberekkel jót tenni!

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség bíróság elszámoltatás

Kik szavaznak az index-en?

2012.09.20. 19:22 B-road

Van itt ez a cikk az indexen: http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/19/imf/ 

Mellette a kérdőív:

Ön szerint miből szerezzen pénzt a kormány?

Vessen ki vagyoni adót
3753
 
Szedjen be több pénzt szja-ból 2134
 
Ne szerezzen több pénzt, szálljon el a hiány 1946
 
Adóztassa a bankokat 1809
 
Adjon el állami cégeket 1609
 
Csökkentse a nyugdíjakat 1560
 
Tartsa benn a különadókat 866
 
Dráguljon tovább a benzin, a cigaretta és az alkohol 771
 
Csökkentse a családtámogatásokat 743
 
Emelje tovább az áfát 184
 

Azt hittem, hogy csak liberáns buzi zsidók, meg ördögbotos kerékpáros aktivisták olvassák az indexet. De sajnos tévedtem. Rászálltak a faszverő egyetmisták is akik még soha az életben nem láttak bérpapírt, a kocsmaszámlájukat is HÖK-ös tiszteletdíjból, meg lezsírozott szoctámokból fizetik ki. Emelett számottevő aktivitást mutatnak a nyuggerek is (lám lám, megöregedtek az internet-használók úttöröi is), illetve a panellakó prolik (államosítani kéne a DIGI-t, és csak az orbánjugend tagságira adnák netet). Mondjuk ez bőven leolvasható nagyjából minden gazdasági politikai blogból, azok kommentjeiből.

Az első kiadáscsökkentő tétel a 6. A "csökkentse a nyugdíjakat". De miért csak a 6.? Töltöttek már ki SZJA bevallást azok az emberek akik szavaztak? Végiggondolták már ezt az egész kibaszott szart itt? Hogy csak egyre magasabbra pakoljuk a szarzsákot, egyre keskenyebb oszlopba... és kurvahamar a nyakunkba fog dőlni? Azt hittem bazmeg, hogy Gyurcsányi után jön ez a hulyegyerek, aki majd minden este ráveri a farkát a koronára, de muszáj lesz kezdenie valamit ezzel a tetves országgal.

De nem muszáj neki. Megússza.

És meg fogja a következő is....

De meddig lehet várni bazmeg? Mire a gyerekem munkába áll ezek a tetvek még mindig ezen fognak rágódni?

Hát basszák meg.

Rohadt büdös kommunista banda, miért nincsenek ezek felakasztva?

Eheti videóklipp ajánlónkat látták.

7 komment

Címkék: index szavazás nyugdíj adó videoklipp

Szétbasz az ideg!

2012.09.20. 08:52 B-road

Bassza meg magát egy vödör hideg sólében az összes kurva autós, akik direkt a gyorsítanak és belkormányozzák a gedvás kocsijukat a pocsolyákba, hogy a szerencsétlen buszravárók ne csak a nyakukba ázzanak.

Küldeném még a kimaradó buszjáratok napi beosztásáért felelős elvtársaknak, hisz nekik nap mint nap súlyos döntések felelőssége nyomja a vállukat.

Kedves önkormányzati vezetőknek pedig már nem kívánok semmit. Egy levegővételt se.

Basszátok meg. 

16 komment

Címkék: busz eső kimarad

süti beállítások módosítása